Home

Nieuws

Beeld

Video

Muziek

Links

this page in English

 

Nieuws van André Kamer Vormgeving

Recent
nieuws

Archief


17 Juli 2013:

Fragment Japan video online:
de Boeddhistische bedelmonnik in Tokyo

Hier hebben aardig wat mensen al een hele tijd naar uitgekeken: direct na terugkeer van onze reis naar Japan (in 2008) stond ik te popelen om aan de slag te gaan met het videomateriaal dat ik geschoten had (12 uur). Maar telkens kwam er weer wat anders tussendoor.
Op veler verzoek heb ik besloten een fragment uit de documentaire "Japan, ancient & modern", die ik nog altijd aan het maken ben, online te zetten. Het betreft het stukje over de Boeddhistische bedelmonnik in de straten van Tokyo, veel plezier!

 


30 Augustus 2012:

Nieuwe website Toyz gelanceerd

De nieuwe website voor de band Toyz is vandaag gelanceerd (dit was een vervolg op de opdracht voor het artwork voor de nieuwe CD, zie hieronder).
Bekijk hem live op www.toyz-web.com.

 


6 Augustus 2012:

Artwork CD Toyz naar de drukker

Na een lang realisatie-traject met veel 3D-modelleerwerk is het dan nu eindelijk zover: het artwork voor de CD "The Infinite Road" van de instrumentale progressieve rockband Toyz is naar de drukker.

 


15 Augustus 2011:

Omslag clubblad Sonkei klaar

Het ontwerpwerk aan de nieuwe omslag van het clubblad Sonkei van Budo-vereniging Senshi is afgerond.

 


18 Juli 2011:

Release van de vernieuwde website

In verband met de officiële oprichting van AKV is de website van voorheen Images & Music grondig vernieuwd en geprofessionaliseerd. Dat heeft wel wat voeten in de aarde gehad, maar het resultaat is er dan ook naar! De Engelse vertaling van de website zal spoedig volgen.

 


25 Oktober 2010:

Diespuut-lustrumboekje naar de drukker

Het boekje, dat ter gelegenheid van het 25-jaar bestaan van het Diespuut zal worden uitgereikt aan de Diespuut-reünisten, is afgerond en vandaag naar de drukker verstuurd.

 


26 April 2010:

Release van de CD "The Return of Longshanks"!

Zaterdag 24 april om 19:00 uur was het langverwachte officiële moment daar:
in het bijzijn van Bregje en Inge en enkele goede vrienden overhandigde André, na een korte toespraak, het eerste exemplaar van de Longshanks-CD aan zanger Alex.
Daarna kregen ook alle anderen een exemplaar en werd er met champagne geproost op het succesvol afsluiten van dit project en op het starten van nieuwe projecten in de toekomst.
Vervolgens werden de nieuwe en aangepaste pagina's van de Longshanks-website online gezet (de TRoL-CD-pagina, de Home-pagina en de Muziek-pagina) en werd de CD natuurlijk gedraaid!

Vanaf nu kan de CD via de Longshanks-website besteld worden! Ga daarvoor naar de Muziek-pagina.

 

15 April 2010:

De Longshanks-CD komt er aan!

Vandaag is het laatste deel van de CD, het boekje, naar de drukker gegaan. Als gevolg hiervan zijn er op de Longshanks-website ook wat updates gedaan, met name op het gebied van de afbeeldingen bij de nummers.
De illustratie bij "In the Desert" is aangepast: er zijn onweerswolken en een bliksemflits toegevoegd.
Het schilderijtje bij "The Bath Song" is vervangen door een eigengemaakte afbeelding (een 3D-modeling-projectje in Lightwave-9)

Verder is natuurlijk dus ook de voorkant van de CD afgerond: deze bestaat uit een afbeelding die met gemengde technieken gemaakt is:
- landschap modelleren in Terragen
- verdere 3D-modeling in Lightwave
- handmatig schilderwerk voor de voorgrondscene
- compositie in Photoshop
Benieuwd naar het resultaat? Klik dan hier!

 

11 April 2010:

Release van "I Love the Road"

Voor het laatste nummer voor de CD "the Return of Longshanks": "I Love the Road" is een fotomontage gemaakt die de sfeer van het nummer moet verbeelden.
Dit 5:08 minuten durende nummer is een echte 'road-song': een up-tempo rocksong met muzikale invloeden van Micheal Schenker (een nummer waarbij je het gaspedaal tot op de bodem indrukt!). Dit beeld bestaat uit drie losse elementen: het landschap, de auto en de bestuurster, alles aan elkaar gesmeed in Photoshop.

 


Nieuws-items van eerdere datum zijn verplaatst naar het Archief.